Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

«ЮДЕЙСЬКА ВІЙНА» ПО-УКРАЇНСЬКИ?

Відомий єврейський історик (І сторіччя н. е.) Йосип Флавій прославився двома своїми масштабними творами, що дійшли до нас грецькою мовою, – «Іудейські старожитності» (де викладена історія євреїв від створення світу до Іудейської війни) та «Юдейська війна» (про повстання проти римлян 66–70 рр. н. е.). Останній твір вчені вважають не тільки чудовою історичною працею, але й одним з історичних доказів існування Ісуса Христа…

zza14Як не парадоксально, але за свідченням багатовікової історії цього народу «Юдейська війна» не закінчилася подіями викладених Флавієм у його праці, а тривала впродовж багатьох століть на території чи не усіх континентів і держав аж до утворення у 1948 р. держави Ізраїль. Хоча, можна сказати, не припинялася навіть після цього та триває і по сьогодні.
За тисячоліття безперервних війн за виживання юдеї при сталій відсутності власної території (держави) і армії навчилися площину власних війн вміло переносити у політичну і економічну площину, де з шаленим успіхом їх усі вигравали.
Мабуть, ні для кого у світі не буде секретом і те, що в нинішній Україні, хоча як це не парадоксально і звучить, євреї отримали чи не всю повноту у представницькій і виконавчій гілках політичної і фінансової влади, як попередньої так і нинішньої.

Тому доволі неприродним є спостерігати ті міжусобні війни, які сьогодні творяться поміж цими впливовими людьми в Кабміні, Адміністрації Президента чи Верховній Раді України, яку уже багато українців давно охрестили «Верховним Кнесетом України».

Так, нещодавно комбат-нардеп і водночас лідер політпартії «Правий сектор» Дмитро Ярош, якому і ряду його заступників численні ЗМІ приписують знатні хасидські корені та дружбу з відомим олігархом Ігорем Коломойським заявив: якщо влада знищить соціальну сферу, навесні на неї чекає бунт людей.

За його словами, влада при прийнятті законів та бюджету не повинна забувати як про військову, так і про соціальну сферу.
«Можна забезпечити армію, але при цьому, соціальну сферу знищити повністю і викликати соціальний вибух усередині країни, в тилу. Владу знесуть люди, і ми їх не зупинимо, цих людей, тому, що їх гнів буде справедливим. Їх знесуть навесні, і все тоді. Вони всі підвішені – і Порошенко, і Яценюк, і так далі», – сказав Ярош, який був одним з тих, хто свого часу і привів цих політиків до влади.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нардеп вважає, що теперішніх політиків уже нема кому захищати.

«Якщо у Януковича система була – за нього ВВ стояли, міліція, то хто ж цих буде захищати?»

Нагадаємо, Ярош підготував заяву, щоб міліція перестала охороняти Раду.

Отож, виглядає, що Україну у скорому часі чекає ще одна «юдейська війна», але цього разу міжусобна – за перерозподіл щаблів влади. Але ось тільки питання: чиїми руками вона буде здійснюватися?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Підготував Семен Капецман

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності