Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

З боями через Донеччину і поранення на службу в роту охорони ІФ ОТЦК, – ще одна історія ще одного вояка

Солдат Данило Л. на даний час служить на посаді головного сержанта взводу роти охорони одного з ТЦК Івано-Франківської області.

Чоловік навчався у військовому ліцеї та воєнно-морській академії, а коли почалося повномасштабне вторгнення, будучи ще не призивного віку, добровільно підписав контракт та вступив до лав Збройних Сил України.

Після проходження навчання в «Десні» по розподілу потрапив до 79-ї окремої десантно-штурмової бригади. Підрозділ брав участь у бойових діях в районі населених пунктів Красногорівка, Новомихайлівка та Мар’їнка Донецької області.

Під час одного з штурмів отримав поранення та втратив свідомість у зв’язку із пошкодження клапану серця, який згодом замінили в госпіталі. Лікувався в Курахово, Покровську, Дніпрі та Одесі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В жовтні 2023 року був переведений на службу по місцю проживання сім’ї, за час служби на передовій став батьком.

Це одна з сотень історій військовослужбовців ТЦК. Не «хабарники», не «ухилянти» і не «родичі генералів». Справжні герої, які отримали поранення, мають бойовий досвід і з об’єктивних причин не можуть продовжити подальшу службу на передовій. Проте продовжують служити Україні.

Джерело: ІФ ОТЦК

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності