Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

З гранатомета по ресторану екс-нардепа

Минулого тижня вибуховим пристроєм пошкодили покрівлю будівлі, а на огорожі закладу з’явився напис «Ганьба».

Вибух у селі Вістова Калуського району Івано-Франківської області пролунав десь о пів на першу ночі. Стріляли по ресторанному комплексу «Князь Святослав», що належить екс-регіоналу Володимиру Личуку. За попередніми даними, зловмисники застосували ручний гранатомет.

Оперативники кажуть, що жертв і постраждалих немає. А ось приміщення пошкоджене, зокрема, зруйнована частина металевого профілю даху і внутрішнє гіпсокартонне перекриття стін. Фахівці призначили вибухотехнічну експертизу, а відомості за фактом відповідно до ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) КК України, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Нагадаємо, що минулого року невідомі особи намагалися спалити сина та невістку Личука у їхньому будинку.

А самого екс-нардепа дехто звинувачує, буцімто він в стані алкогольного сп’яніння скоїв наїзд на пішохода, що завершився летально, але експертиза та свідки це заперечують. Більше того, після скоєного ним наїзду Володимир Личук сам відразу викликав «швидку» та правоохоронців.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Отож, чого домагалися невідомі, і яку мету вони переслідували, залишається поки таємницею.

Михайло Залізняк

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності