Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

З’явилося відео інциденту зі стріляниною біля Капітолію США

В мережі нарешті розмістили відео інциденту зі стрілянини, що сталася біля будівлі Капітолію США в Вашингтоні в п’ятницю, 2 квітня, в результаті чого загинуло дві особи.

Про це повідомляє Daily Mail.

Поранення отримали двоє поліцейських, яких відразу госпіталізували.

Поліція Капітолію розіслала повідомлення тим, хто знаходиться в комплексі, про те, що вони мають залишатися в приміщенні через зовнішню загрозу безпеці. Також на територію Капітолію прилетів гелікоптер.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За словами свідків, тоді невідомий водій легкового автомобіля спочатку протаранив зовнішнє огородження біля однієї з будівель Конгресу. Потім машина збила двох поліцейських, врізавшись в бетонний блок, що перегороджує під’їзд до комплексу.

Водій машини намагався з ножем атакувати поліцейських, які відкрили вогонь. В результаті нападник отримав поранення. Порушника затримали. 

За даними поліції, підозрюваний перебував під вартою, а водій разом із двома поліцейськими доставлений до лікарні.

Згодом стало відомо, що нападник помер від отриманих поранень. Помер і один з поліцейських, який постраждав в результаті наїзду.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Цікаво, що у п’ятницю, 2 квітня, коли стався інцидент, засідання Конгресу не проводилися, але в Капітолії, як зазвичай, працювали співробітники Конгресу.

Тож причини події досі поки що невідомі…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше повідомлялося, що в США, в штаті Колорадо, в результаті стрілянини, яку відкрив у супермаркеті невідомий, загинуло десять осіб, в тому числі офіцер поліції.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності