Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

З МІЛІЦІЇ У ПОЛІЦІЮ ЧЕРЕЗ ХАБАР

У Миколаєві співробітники внут­рішньої безпеки міліції затримали Маргариту Лук’янову, яка входила до складу комісії, що займалася переатестацією співробітників ДАІ, а також відбором кадрів у патрульну поліцію міста Миколаєва.

Лук’янова була затримана на місці злочину біля свого будинку при отриманні 300 доларів США, пише видання «Преступности.НЕТ».

Лук’янова вимагала від офіцера міліції 1 тисячу доларів США за успішне проходження переатестації на керівництво райвідділу Національної поліції у місті.

Прокуратура Миколаївської області відкрила кримінальне провадження за статтею «Одержання хабара».
Як відомо, Маргарита Лук’янова останнім часом представлялася головою громадської організації «Народний контроль» і працювала радником начальника управління УМВС України у Миколаївській області.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що в Україні з 7 листопада де-юре припиняє своє існування міліція, її замінює Національна поліція. Цього дня в силу закон «Про національну поліцію».

Джерело: 24

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності