Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

З ПІД МЕРА «ВИБИВАЮТЬ» ЧЛЕНІВ КОМАНДИ?

Минулого тижня, на гарячому під час отримання хабаря, працівниками УБОЗу було затримано директора міського Фонду комунального майна в Івано-Франківську Богдана Чупірчука.

Як виявляється, Чупірчук вимагав і отримав 5 тисяч доларів США від одного з підприємців.

За ці гроші він ніби то обіцяв здати в оренду частину приміщень стадіону «РУХ». До слова разом з паном Чупірчуком затримали і директора стадіону Ігор я Слюсара.

Богдан Чупірчук – депутат міської ради кількох попередніх скликань, голова міської організації партії «Рух». Під час першої каденції міськради під головуванням мера Віктора Анушкевичуса він очолював фракцію «УНП».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що недавно міський голова не заперечив того, що ще втретє може спробувати поборотися за своє крісло на наступних міських виборах. Тому складається враження, що хтось планомірно з під нього «вибиває» його старих членів команди… І виявляється, що їх таки є на чому «вибивати»…

Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності