Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

З Польщі (Перемишля) до Львова курсуватиме новий поїзд

З 15 вересня з Перемишля (Польща) до Львова курсуватиме новий поїзд. Про це під час конференції «Перспективи відродження лінії 102/108» повідомив голова громадської організації «Лінія 102» Кароль Гайдзік. 

З розкладом можна ознайомитися на сайті PKP.

З Перемишля потяг вирушатиме о 13.10. До Львова прибуватиме о 16.02.

Час у дорозі — 1 година 52 хвилини.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Керівник з комунікацій та маркетингу пасажирського напрямку Укрзалізниці Олександр Шевченко підтвердив, що потяг уже заведений у розклад польської залізниці. Проте, для початку продажу квитків потрібен ще дозвіл з української сторони. Поки що його немає.

Все ще чекаємо. То він просто в розклад у польської сторони заведений, у нас теж бойова готовність, потрібен лише дозвіл. Наразі його немає“, — зазначив Шевченко.

Нагадаємо, маршрут поїзда №807/808 Ківерці — Івано-Франківськ продовжили до Коломиї. Періодичність курсування поїзда залишиться без змін.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності