Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

З розгоном Майдану Януковича підставили і ми чудово знаємо хто – джерело в ПР

разгон МайданаПрезидент Віктор Янукович не санкціонував розгін Майдану. Він залишив рішення питання на розсуд підлеглих, які залишилися в Києві з формулюванням «дійте по ситуації».
Про це виданню «Донецькі вісті» повідомив народний депутат від Партії регіонів з «проєвропейської» групи, який попросив не називати його прізвище. «Ми, тобто та частина фракції, яка орієнтована на Євросоюз, зараз не в фаворі. Сьогодні Президент більше спирається на своїх земляків і проросійську групу. Так що давайте без прізвища, просто депутат» , – заявив він у телефонній розмові.
За словами народного депутата, Президент доручив діяти по ситуації, виходячи з реальної загрози. І підлеглі вийшли за розумні рамки.
«Силовий розгін Майдану вночі – це зовсім не те, що було потрібно. Люди, які прийняли це рішення, просто підставили Януковича. Яка небезпека виходила від Майдану? – Жодної. Ну, розійшлися, зібралися знову, взяли чергову резолюцію. Поставили ультиматум владі – підписати угоду в березні. Так ніхто й не заперечував би. Чи простояли б вони до березня? Самі б розійшлися. Не було потреби їх розганяти. А тепер Віктор Федорович буде розгрібати наслідки такого рішення. Плюс, можливі санкції з боку Євросоюзу і США. Кому це вигідно, розумієте? Простір для маневру звузився, а в Москві цьому дуже раді. Ну, ви зрозуміли, яка група організувала силовий сценарій і на кого вони орієнтовані», – говорить народний депутат.

Джерело: ДонецкиеВести

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності