Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

За “держзраду” чи як “людину Авакова”? – звільнення голови Харківської ОДА Айни Тимчук

Кабінет Міністрів погодив звільнення Айни Тимчук із посади голови Харківської обласної державної адміністрації (ОДА).

Відповідний указ президента було схвалено на засіданні уряду в середу.

Кабмін погодив звільнення Тимчук Айни Леонідівни з посади голови Харківської ОДА“, – написав депутат Верховної Ради від фракції “Європейська солідарність” Олексій Гончаренко.

Президент України Володимир Зеленський призначив Тимчук головою Харківської обласної державної адміністрації в листопаді 2020 року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, вранці 28 липня Харківську облдержадміністрацію пікетували близько 200 людей, вимагаючи звільнення голови ОДА Айни Тимчук нібито через корупцію. Формальним приводом до акції став фільм харківських “кнопок” про “таємний кримський бізнес губернаторки”, згодом у мережі були опубліковані документи, що це підтверджують, – кажуть,тягне на держзраду…

Також Айну Тимчук записують в оточення Арсене Авакова, чиїх людей сьогодні активно зачищають з керівних посад не тільки в МВС, але й інших державних органах влади…

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності