Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

За фактом смерті немовляти розпочато кримінальне провадження

Прокуратурою Богородчанського району здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом смерті немовляти в с. Старі Богородчани.
Установлено, що  напередодні 41- річна матір дитини разом із своїм співмешканцем вживала спиртні напої. Після цього, вони лягли спати біля немовляти, яке лежало на ліжку. Тіло місячного малюка виявив соціальний працівник, котрий прийшов провідати сім’ю та  одразу повідомив про це правоохоронців.
За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення – ч. 1 ст. 119 КК України (вбивство, вчинене через необережність).
Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури району.
Разом з тим, прокуратурою Богородчанського району проводиться перевірка у Богородчанській РДА та її структурних підрозділах з приводу додержання вимог Законів України «Про охорону дитинства», «Про соціальну роботу з сім’ями, дітьми та молоддю», «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей».
За наслідками перевірки буде дано оцінку діяльності районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та службі у справах дітей Богородчанської РДА та за наявності підстав буде вжито відповідних заходів прокурорського реагування.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності