Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

За голос на користь Росії на виборах господарів ЧС-2018 Платіні отримав картину Пікассо – ЗМІ

Британські ЗМІ запідозрили президента УЄФА Мішеля Платіні в корупції в ході виборів господаря ЧС-2018.

За свій голос на користь Росії чиновник отримав картину Пабло Пікассо, повідомляє The Sunday Times, на яке посилається ВВС.

Одну з ключових ролей в отриманні Росією права проведення ЧС-2018 зіграв президент Володимир Путін. Останній також заручитися підтримкою глави Міжнародної федерації футболу ФІФА Йозефа Блаттера.

У матеріалі йдеться, що англійський заявочний комітет збирав інформацію на конкурентів в ході боротьби за право проведення ЧС-2018. Для цього були найняті колишні співробітники британської розвідувальної служби МІ-6. Також в зборі даних брали участь британські дипломатичні місії по всьому світу.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

При цьому прямих звинувачень у корупції в матеріалі не прозвучало. Доказової бази для цього виявилося недостатньо.

Раніше фігурантом розслідування ФІФА у справі про вибори країн-господарок чемпіонатів світу 2018 і 2022 став колишній президент мюнхенської “Баварії” Франц Беккенбауер.

У середині листопада ФІФА зняла з Росії і Катару звинувачення в корупції щодо виборів господарів чемпіонатів світу 2018 і 2022 року.

Зазначалося, що Росія знищила інформацію в ході розслідування ФІФА.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

obozrevatel.com

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності