Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ЗА КАДИРОВОМ ПРИЙШОВ “ДРУГ” ПРИГОЖИН ?!

лідер Чечні рамзан кадиров перебуває на смертельному одрі, – за кілька днів він поміняв кілька клінік у кількох країнах, і все безрезультатно. Відомо, що в ОАЕ і ще кількох країнах, куди його доправляли літаком, помогти йому не змогли…

Представник ГУР Андрій Юсов підтвердив інформацію про критичний стан глави Чечні Рамзана Кадирова: йдеться про те, що Кадиров впав у кому.

“Так, справді, є інформація, що воєнний злочинець Кадиров перебуває у важкому стані – наявні хвороби загострились і спричинили такий важкий стан”, – сказав він.

Повідомляється, що дані про критичний стан Кадирова підтверджуються з різних джерел, і що причиною цього не є поранення.

“Інформація підтверджується з різних джерел у медичних та політичних колах.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ідеться не про поранення. Інші деталі потребують додаткових уточнень.

Він хворіє давно, і мова про системні проблеми зі здоров’ям. Але останні кілька днів він перебуває у важкому стані”, – сказав представник ГУР.

відомо, що кадирову почергово відмовляють внутрішні органи, – є підозра на отруєння і, явно, не на харчове…

Нагадаємо, про ворожі стосунки, що існували мім кадировим і лідером “вагнера” пригожиним. Пригожин звинувачував кадирівців у боягузстві і в подинні ними передових позицій. І саме кадирівці мали нанести удар по тилах пригожина під час його походу на Москву під час псевдопутчу. А тепер інформація  ще й підтверджується інформація, що мстливий пригожин інсценував свою загибель в авіакатастрофі…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також не забуваймо, що “гвардія кадирова” і сам рамзан поки залишаються одними із тих не багатьох, на кого в разі чого може розраховувати путін, що чудово розуміє Микола Патрушев…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності