Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

За поширення відео з елементами насилля закарпатець одержав 5 років

Чоловік розіслав у Viber відео з елементами насилля щонайменше вісьмом людям, серед яких були і неповнолітні.

Зазначається, що обвинувачений уже був неодноразово був засуджений за продаж та розповсюдження порнографії.

За даними слідства, фігурант справи Кароль Бауман у вересні 2021 року завантажив з інтернету на свій телефон три відео, які пропагують культ насильства і жорстокості та у розіслав щонайменше вісьмом людям у Viber.

У жовтні 2021 року Кароль Бауман був визнаний винним за розповсюдження порнографії серед неповнолітніх та отримав 4 роки і 10 місяців позбавлення волі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як зазначається у рішенні суду, Кароль Бауман визнав себе винним у розповсюдженні жорстоких відео, уклав угоду про визнання винуватості, щиро покаявся і дав показання. Суд розцінив каяття чоловіка як пом’якшуючу обставину. Потерпілі не мали претензій до обвинуваченого.

Суддя Мукачівського міськрайонного суду Оксана Маргитич визнала чоловіка винним за ч. 2, ч. 3 ст. 300 ККУ (розповсюдження відео, що пропагують культ насильства і жорстокості, вчинене повторно) та, враховуючи попередні вироки, призначила остаточне покарання – 4 роки та 11 місяців позбавлення волі. Кароль Бауман має право на оскарження вироку протягом 30 днів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності