Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

За секс з учнями в Штатах засудили другу вчительку

В позаминулому номері «ЗЛ» уже повідомляла про одну американську вчительку, осуджену в США до 22 років тюрми за секс з своїми трьома 17-річними учнями, термін ув’язнення на 1 рік більше ніж відомий шведський терорист-вбивця Андреас Брейвік за 70 з лишком своїх жертв. Хоча, якщо б вона була скажімо… лесбійкою і зваблювала малолітніх дівчаток, то, мабуть, в згаданій «країні демократії», вона б була звільненою відразу у залі суду.

Згідно з вердиктом американського суду, інша вчителька зґвалтувала трьох своїх учнів. За рішенням американської Феміди Елтіс просидить за гратами 30 років, пише Las Vegas Sun. Після 2 років в’язниці у неї буде право раз на рік просити дострокового звільнення.

Як випливає з матеріалів кримінальної справи, вчителька англійської мови Бріан Елтіс переспала з двома 16-річними і одним 17-річним підлітком, зазначає Daily Mail. Злочин було скоєно в 2013 році, але до січня 2015 вчителька була на волі і продовжувала займатися сексом з учнями.

Захист підсудної заявила, що Елтіс пішла на такий крок через приниження і проблеми з самооцінкою. У суді викладачка попросила вибачення у батьків, але ті зажадали покарати вчительку.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Українські ж і російські психіатри, психологи та сексологи, допоки і до них не добралася «прогресивна», але дещо кольорова, західна думка, вважають, що, насправді, вчителька здійснила мрію чи не 2/3 здоровоорієнтованих підлітків. Адже не секрет, що стільки з них у такому віці саме мріє про інтимні стосунки з якоюсь зі своїх вчительок.

Більше того, кажуть наші медики, в багатьох країнах старого (і навіть деяких країнах нового латинізованого світу) батьки своїх дітей навмисно водять своїх синів-підлітків у борделі для того, щоб ті перший свій досвід здобули з дещо старшою за себе жрицею продажного, але професійного кохання з довідкою від лікаря, а не десь у підворіттях…

Тож і виникає запитання до американської Феміди: хто в даному випадку ідіот? І що краще: випустити на волю усіляких збоченців, що прикриваються гендерною рівністю, чи арештувати молоду вродливу вчительку за секс по-взаємозгоді з молодими хлопцями, яким в 14 років видають водійські права, в 17 кличуть до війська, а пити пиво дозволяють з 21 року, як і дружити з протилежною статтю?..

За матеріалами соцмереж

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності