Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

За який борг по «комуналці» заберуть квартиру

Через борги за «комуналку» українці таки втрачатимуть власні квартири — для цього небезпечною стає сума понад 29 тис. грн. заборгованості за послуги ЖКГ.

Про це повідомив голова ГО «Громадська ініціатива розумних рішень» Сергій Розумний і додав, що відповідно до законів «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів» та «Про виконавче провадження», які прийняли 02.06.2016 р. приватні виконавці без перешкод зможуть відбирати в громадян житло за борги.

«На українців чекають наступні «покращення», сутність яких очевидна: право відбирати у людей єдине житло за комунальні борги у розмірі від 29 тис. грн. (примусове виселення на вулицю); право на стягнення боргів передається приватним виконавцям, які будуть вкрай зацікавлені відбирати у людей житло, адже у якості винагороди вони отримають суттєвий відсоток від його продажу, а це – справжнє узаконене рейдерство», – наголосив Сергій Розумний.

Як відомо, уперше продали заарештоване за борги по «комуналці» помешкання в травні 2016-го: за рішенням суду в Луцьку з аукціону «пішло» житло сім’ї, яка заборгувала 50 тис. грн.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності