Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

За зверненням Бужанського про “бенкет до дня Голодомору” В’ятровичем зайнялося ДБР

Звернення народного депутата від партії “Слуга народу” Максима Бужанського стосовно екс-глави Інституту національної пам’яті Володимира В’ятровича внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Орган досудового розслідування: Центральний апарат ДБР.

Нардеп звинувачує В’ятровича у тому, що буцімто він, ще будучи директором Інституту національної пам’яті, влаштував у минулому році “бенкет” з нагоди річниці Голодомору, на котрому привласнив державні гроші.1233095_10068512

Про це Бужанський, який раніше погрожував В’ятровичу у смс, написав на своїй сторінці у Фейсбук, подаємо державною мовою:

Гаразд, час не чекає, переходимо до справи.

Рік тому, акуратно в ці дні, В’ятрович закотив бенкет на День Голодомору.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ніяк інакше я це не назву, можете подивитися меню, зробити свої висновки самі.

Була організована якась триденна, якщо не помиляюся конференція, запрошені 400 учасників.

Забігаючи вперед, скажу, що не було і половини, велася фотозйомка, там все видно.

На годування цих віртуальних персонажів, Інститут Національної Пам’яті в особі В’ятровича замовив милі фуршети.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Майже на пів мільйона гривень.

І, як це напевно робить кожен з вас, у будівельної компанії.

Спасибі, що не у двірників.

Резюме.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Знаєте, особисто для мене, як для громадянина, вистачило б і еклерів в День Голодомору.

Але тут мова про інше, він просто вкрав велику частину з цих півмільйона, відмивши їх на будівельної компанії.

Я знаю, що у нас часто-густо всім все одно, що там було вчора, але я обіцяв наздоганяти цих злодіїв, і я цим займаюся.

Ось виписка з Єдиного Реєстру про порушення кримінальної справи за моїм зверненням.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

77317104_1465044746993333_6087376922373783552_n75584979_1465044790326662_1077520059485650944_oА ось затверджене меню для веселої гулянки.

І так, це тільки початок.

Я ж не жартував, коли говорив, що він злодій, і тому є підтвердження.

А, так, бенефіціар будівельної компанії, яка ощасливила В’ятровича банкетом – кіпрська офшорка.

Вкрав гроші на Голодомор і вигнав на Кіпр, так зрозуміло? “- Заявив Максим Бужанський.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Народний депутат від “Європейської солідарності” Олексій Гончаренко стверджує, що вступ на посаду парламентарія колишнього директора Інституту національної пам’яті Володимира В’ятровича зупинено зверненням до суду.

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИСтрах перед В’ятровичем змусив оскаржити його реєстрацію нардепом в Касаційному суді

Сьогодні в Касаційний адміністративний суд від якогось позивача Хилько зайшла позовна заява, якою вони хочуть зупинити визнання В’ятровича народним депутатом України“, – повідомив раніше Гончаренко.

Народний депутат від “Європейської солідарності” Володимир Ар’єв на своїй сторінці в Facebook уточнив, що подавший позов проти В’ятровича Андрій Хилько раніше вже подавав позов проти Володимира Зеленського.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Його подав учасник постановочного судового шоу, який підіграв Зеленському в мобілізації його електорату перед другим туром, коли подав позов і зажадав зняти Зеленського з реєстрації в ніч перед голосуванням, а потім швидко привітав його з обранням. Такий собі, позивач за викликом, тому що хтось боїться навіть відкрити забрало і подати позов від себе і доручає брудну роботу блазневі. Хоча, тепер блазнювання – державна політика“, – написав Ар’єв.

20 квітня, напередодні другого туру президентських виборів, Хилько звертався в Шостий апеляційний адміністративний суд Києва з вимогою визнати, що поширення безкоштовних квитків на дебати на НСК “Олімпійський” 19 квітня командою Зеленського на спеціальному веб-сайті було “підкупом виборців”. Хилько просив суд визнати такі порушення і скасувати рішення ЦВК №153 від 30 січня 2019 року про реєстрацію кандидата в президенти України Зеленського.

Як повідомлялося, 12 листопада Верховна Рада проголосувала за дострокове припинення повноважень народного депутата Ірини Луценко (фракція “Європейська солідарність”). Перед голосуванням нардеп від фракції “Слуга народу” Максим Бужанський закликав не підтримувати таке рішення, аргументуючи свою позицію тим, що після позбавлення Луценко до Верховної Ради за списком “Європейської солідарності” пройде колишній директор Інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: Замість вибулої Луценко до Ради зайде В’ятрович

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У відповідь на це спікер Верховної Ради зазначив, що змушувати Луценко виконувати свої депутатські повноваження недоцільно незалежно від того, хто замість неї займе своє місце у фракції “євросолідарності”.

14 листопада Центральна виборча комісія на засіданні визнала обраним та зареєструвала народним депутатом України колишнього директора Інституту національної пам’яті В’ятровича.

Очікувалося, що В’ятрович прийме присягу народного депутата на засіданні 15 листопада, проте голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що ще не отримав рішення Центральної вибірково комісії.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності