Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Забудовник “кинув” Львівське міське управління МВС

Люди, що придбали квартири в компанії «Ірокс» у будинку на вул. Величковського, 61 у Львові,  сьогодні, 23 липня, вкотре прийшли до забудовника з пікетом. За їхніми словами, будинок, замовником якого є міське управління МВС у Львівській області, мали здати в експлуатацію ще два роки тому, а важливих комунікацій досі не провели.

У тому будинку досі немає газу, хоч здати його в експлуатацію мали ще два роки тому. Директор компанії пояснює, що для оплати послуг «Львівгазу» бракує коштів, адже його будівельній компанії довелося самостійно придбати обладнання, яке начебто мав надати «Львівгаз»

У “Львівгазі” пояснюють, що у цього забудовника з кожним будинком такі проблеми, що за обладнання купив забудовник, вони не в курсі, але є процедура, певні умови, які треба виконувати згідно вимог чинного законодавства.

Також в будівельній компанії виправдовуються й тим, що ще є мешканці-боржники, що досі остаточно не розрахувалися.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На папері так званих боржників начебто справді багато, але люди пояснюють, що оплачувати додаткові метри, тобто ті, які не співпадають із проектною документацією, мали б після завершення будівництва ‒ так написано в договорі. Та ось гендиректор «Іроксу» вважає, що «завершення будівництва» ‒ це лише зведення стін будинку.

А поруч самого будинку замість облагородженої території довкола ‒ будматеріали й болото, в під’їздах немає світла, ліфти ‒ без кнопок, а вода ‒ хіба що з недоробленої ринви під дахом. І газом «навіть не пахне».

Коли люди, які черговий раз прийшли до гендиректора з вимогою виконання договорів,  нарешті заїдуть до своїх квартир, наразі невідомо. Тим часом «Ірокс» зводить ще кілька об’єктів, незважаючи на те, що Ігорю Микичаку висунули підозри у шахрайстві й підробленні документів. Деякі новобуди ‒ без містобудівних умов і обмежень.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності