Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Зачинайте облизуватися і збиратися на ЮВІЛЕЙНИЙ “Тиждень угорської кухні” на Закарпатті

На Закарпатті пройде ювілейний “Тиждень угорської кухні”. Організатори культурного заходу запрошують підприємців взяти у ньому участь.

Закарпатська угорська туристична рада має на меті популяризувати угорські традиційні страви серед місцевого населення та туристів, які прибувають з інших регіонів України та із-за кордону.

“Угорська кухня – це одна із багатьох родзинок Закарпаття, такий скарб, який варто оберігати і зберегти, тим самим збагачувати туристичний потенціал регіону. Закликаємо учасників туристичного бізнесу спільно формувати туристичний бренд Закарпаття”, – йдеться у запрошені.

Основними умовами участі у «Тижні угорської кухні» є наявні угорські страви у вашому закладі та забезпечення акції в період програми.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В західно-європейських країнах така акція триває тільки один день.

Закарпатська угорська туристична рада вирішила розширити акцію на період з п’ятниці до неділі, вважаючи такий підхід більш ефективним в успішності заходу.

Акція на пропоноване меню зі знижкою 25%, крім п’ятниці, коли знижка має бути 50%. Планують захід провести в останній тиждень лютого.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності