Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Загальнонаціонального ЛОКДАУНУ через нову хвилю COVID-19 не буде, – Кузін

В Україні дозволили вводити громадянам другу бустерну дозу вакцини від COVID-19. Попри це в державі не вводитимуть загальнонаціональний локдаун через початок нової хвилі COVID-19. Але певні обмеження можуть бути застосовані в окремих регіонах з огляду на епідемічну ситуацію.

Про це заявив головний санлікар України Ігор Кузін в ході брифінгу.

Водночас Польща наддасть Україні мільйон вакцин проти Covid-19 та планує перевозити поранених військових.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я Польщі. Також польська сторона передасть 100 тисяч доз вакцини MMR. Вона являє собою потрійну вакцину проти кору, епідемічного паротиту та краснухи.

Нагадаємо, що на минулому тижні міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко увійшов до складу Виконавчої Ради ВООЗ, а його перший заступник Олександр Комаріда – до складу Постійного комітету Європейського комітету ВООЗ, повідомило тоді українське посольство в Ізраїлі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В Україні зареєстровано вже другий випадок віспи мавп, повідомляє МОЗ.

Також повідомляють що пацієнт госпіталізований з підвищеною температурою, висипом на обличчі, порожнини рота та руках…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності