Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Загибель прокурора під колесами у Львові розслідуватимуть так само, як і військового на блокпосту у Києві?

Поки українська Феміда досі вирішує, що робити із суддями, які п’яними за кермом насмерть збивають військових на блокпостах чи цивільних, у Львові на площі Двірцевій звичайний водій такого ж звичайного автобуса збив на смерть заступника керівника одного із відділів Львівської прокуратури. І доля цього, водія, здається, вже вирішена наперед?..

Про це у Фейсбуці повідомила обласна поліція.


«У Львові внаслідок наїзду маршрутки загинув пішохід – правоохоронці проводять розслідування. Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 грудня, близько 21:30, на площі Двірцевій у Львові», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що водій автобуса Electron, 43-річний львів’янин, здійснив наїзд на пішохода, 35-річного жителя Львова. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

За інформацією Львівської обласної прокуратури, внаслідок аварії загинув Святослав Проць, заступник начальника другого відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією та органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, Львівської обласної прокуратури.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Святослав присвятив роботі в органах прокуратури 11 років життя. Завдяки його наполегливій праці було викрито та притягнуто до відповідальності сотні злочинців. Він був професіоналом своєї справи, який кожного дня самовіддано стояв на захисті закону та справедливості», – йдеться у повідомленні.

Дружина та маленька донечка загиблого залишилися без чоловіка та батька.


Водія маршрутки затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, суд невдовзі обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Раніше у Харківській області сталася смертельна аварія. Три автомобілі – легковик, мікроавтобус і вантажівка – зіштовхнулися поблизу села Новопавлівка Ізюмського району.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

А 16 грудня у Львівській області сталася ДТП за участю військових. Внаслідок аварії є загиблі, зокрема, один з керівників Державної спеціальної служби транспорту.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності