Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЗАГИБЛОМУ КВАРТИРИ НЕ ТРЕБА?

У Міністерстві оборони України вважають, що сім’я загиблого у бойових діях на сході військовослужбовця Юрія Барана не потребує житла, адже проживає у трьохкімнатній службовій квартирі.

Про це повідомив голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук.

«На сьогодні мені не зрозуміла позиція Міністерства оборони. Вони трактують, що родина загиблого військовослужбовця Юрія Барана забезпечена житлом і не стоїть на квартирному обліку. Так, ця сім’я забезпечена квартирою, але треба говорити що ця квартира є службова. І незважаючи на те, що вона трьохкімнатна, там немає належних для життя умов. Я не вважаю, що сім’я Героя має так жити», – зауважив Гончарук.

Очільник Прикарпаття наголосив, що ця сім’я таки отримає орден на квартиру у грудні цього року.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Завтра до Міністерства оборони виїжджають наші юристи. І якщо питання не буде вирішено там, то придбаємо їм житло за кошти облдержадміністрації», – запевнивГончарук.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності