Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Заява москви про український удар БПЛА по кремлю нагадує ЗАЗДАЛЕГІДЬ ПІДГОТОВЛЕНЕ СОБІ ВИПРАВДАННЯ ЗА…

У пресслужбі президента московії заявили, що Україна вночі нібито намагалася завдати удару по Кремлю, а в мережі з’явилися відео «атаки українських безпілотників» на будівлю Кремля цієї ночі. Їхня справжність не підтверджена.

За заявами пропаганди, російські військові та спецслужби вивели з ладу «два безпілотники, які атакували Кремль». Постраждалих внаслідок «атаки» немає, володимир путін теж не постраждав.

У Кремлі заявили, що «розцінюють спробу удару київським режимом як сплановану терористичну акцію та замах на президента рф напередодні Дня перемоги. московія залишає за собою право відповісти на спробу удару по Кремлю, де і коли вважатиме за потрібне».

Дана заяву москви можна розцінювати, як заздалегідь  підготовлене собі виправдання за якусь підлість – удар чимось гіпер важким по чомусь надзвичайно важливому?.. Але час покаже…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

На одному ролику видно падіння безпілотника на дах Великого кремлівського палацу – він врізається у купол та вибухає.

А американці розгледіли на іншому боці (з іншої відеокамери) куполу, як по ньому (монтованій драбині) в момент вибуху підіймаються дві людські фігури…

На ще одному ролику помітні наслідки прильоту – пожежа на даху будівлі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, у пресслужбі путіна сьогодні заявили, що Україна вночі нібито намагалася завдати удару по Кремлю – було збито два безпілотні літальні апарати, постраждалих немає.

«Розцінюємо ці дії як сплановану терористичну акцію та замах на президента. Російська сторона залишає за собою право вжити заходів у відповідь там і тоді, де і коли вважатиме за потрібне», – заявили в кремлі.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності