Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Закарпатська облрада щодо аеропорту видає бажане за дійсне, – голова ОВА

Наприкінці минулого тижня голова Закарпатської облради Володимир Чубірко повідомив, що в Україні планують відкрити перший аеропорт для пасажирських перевезень, а саме – “Ужгород”.

Справа в тому, що злітно-посадкова смуга починається зі Словаччини та закінчується Словаччиною. Борт, що злітає, потрапляє в небо ЄС, а не в небо України, яке закрите. Наразі в аеропорту ведуться роботи. Запуск планується за кілька місяців.

А тепер голова Закарпатської ОВА Віктор Микита спростував нещодавні заяви Закарпатської облради щодо планів швидкого відновлення роботи аеропорту “Ужгород”.

“Ми змушені коригувати інформацію, поширену деякими функціонерами, про роботу міжнародного аеропорту Ужгород. Ми працюємо над приведенням аеропорту до вимог та сертифікації. Але ми говоримо про процес – довготривалий та системний. Тому зараз заяви про відновлення роботи аеропорту – це не більше, ніж бажання та наміри”, – повідомив він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності