Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

“Закарпатське сі ля ві” – 149 грн автобусом до Будапешта і 250 грн до Львова

Найбільший автобусний перевізник Європи FlixBus у другій половині липня запускає три нових напрямки з України до Європи, один з них – до Будапешту.

Нова лінія отримала номер 3285, її повний маршрут стартує у Львові і проходить через Мукачево, Ужгород, Ньїредьгазу до Будапешта.

За новими лініями закріплені фірмові зелені автобуси FlixBus, кожен з яких відповідає високим стандартам компанії щодо комфорту: зручні сидіння з розширеним місцем для ніг, електричні розетки, безкоштовний Wi-Fi, туалет у салоні, кондиціонер та регулярна дезинфекція салону.

Квитки на автобус можна придбати на сайті компанії – FlixBus.ua, у мобільному додатку FlixBus, а також в офлайн точках продажу по усій Україні. До прикладу, на 24 липня можна забронювати квиток з Мукачева до Будапешта всього за 149 грн, поїздка триває 8 годин 50 хв.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, до карантину німецький автобусний перевізник FlixBus пропонував дешеві подорожі до Європи, наприклад з Ужгорода до Відня за 15 €.

Цікаво, що квиток із Мукачева до Львова обійдеться дорожче поїздки до мадярської столиця, до котрої 360 км, а до міста Лева – 221 км, ось така вона “закарпатська сі ля ві”

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності