Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Закарпатські та євро-експерти рятуватимуть Боржавську вузькоколійку

Сьогодні, 26 липня, голова Виноградівської районної державної адміністрації, що на Зкарпатті, Михайло Русанюк зустрівся з головою фонду збереження залізничної спадщини нової Європи Стівеном Віггсом, секретарем Лівієм Йоханнесом, представниками асоціації збереження залізничної спадщини України Ярославом Городчуком, Олександром Завидовичем та Наталією Білик, головою громадської організації «Боржавська ініціатива» Денисом Доброю.IMG_1637

Головною метою зустрічі було надання консультативної допомоги міжнародних експертів з питання збереження та популяризація Боржавської вузькоколійки.

Як зауважив голова райдержадміністрації, Боржавська вузькоколійна залізниця одна з трьох діючих в Україні та єдина на Закарпатті, в межах Виноградівського, Іршавського та Берегівського районі, яка введена в експлуатацію ще з 1908 році. Сьогодні є однією з туристичних «родзинок» України та Закарпаття в цілому, повідомляють у Виноградівській РДА.

Довідка

Фонд збереження залізничної спадщини нової Європи (ФЗЗСНЄ) – добровільна організація, створена у 1999 р., метою якої є збереження залізничної спадщини. а також допомога залізничним музеям.47ca4bc-31180318-995256173974382-6801632056131010683-n

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності