Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Закарпатський депутат із зятем побили прикордонника (відео)

Архівне відео, на якому депутат Виноградівської райради та кандидат на майбутніх виборах від КМКС Іван Удуд із своїм зятем побили прикордонника на КПП «Вилок» при спробі виїхати з України, оприлюднив Віталій Глагола. 

Потрапило мені в руки відео інциденту 3-річної давності… Напад зафіксувала камера спостереження і це видно на 30 секунду відеозапису, який мені вдалось отримати. Із відео видно, що депутат Іван Удуд разом із своїм зятем Іваном Росохою намагались виїхати з України об‘їхавши чергу у якій чемно стоять інші автомобілі. Коли вони під‘їхали до прикордонника, то він відмовився відкрити шлагбаум «королю контрабанди Удуду». Після цього чоловіки напали на прикорднника, він упав. Нагадаю, що депутат Удуд у кінці липня на своєму Land Cruiser збив насмерть 19-річного мотоцикліста. Це була його друга смертельна ДТП.  Також охоронці кордону днями затримали трактор з цигарками, який належить його сину“, – йдеться у повідомленні.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності