Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Закарпатці провчили знахабнілих поліцейських

Про надзвичайну подію, що трапилася с. Букове Виноградівського району Закарпатської області, де двоє місцевих жителів провели самосуд над поліцейськими, яких у народі називають “селфіками”, які приїхали до населеного пункту трохи підзаробить на п’яних водіях, повідомив відомий закрпатський правозахисник і журналіст Роман Келемен.

“Поліцейські несуть службу на посту В.Копаня і патрулюють на дорозі державного значення та оформляють ДТП на дорогах державного значення в свої зоні обслуговування ( версія жителів села ).
А тепер про саму подію. Поліцейські на службовому автомобілі заїхали в центр села і почали зупиняти автомобілі перевіряючи водіїв на вживання алкогольних напоїв .
Зупинивши автомобіль місцевих жителів поліцейські звинуватили водія, що той п’яний і почали вимагати щоб водій віддав документи для складання протоколу. Водій заявляв, що він тверезий, а його пасажири трохи випили так як вони працювали і після роботи випили трохи пива. Але поліцейські наполягали на затриманні водія або сплати певної суми погрожуючи застосуванням зброї, якщо ті не будуть їм підкорятись, нагадую це стверджують жителі села. Чоловіки сприйняли ці погрози про застосування зброї, як загрозу своєму життю і застосували до «селфіків» фізичну силу та відібрали від них зброю при цьому трохи надавали стусанів поліцейським побоюючись за своє життя. Втихомиривши двох поліцейських – чоловіків, жителі села передали відібрану зброю іншому поліцейському – жінці, яка була в патрульній машині та поїхали собі додому.
Як кажуть провели миттєву люстрацію і встановили справедливість на дорозі .
А потім було ще веселіше, поліцейські визвали на підмогу, де на їх заклик приїхали майже 10 екіпажів поліцейських , які зловили одного свідка події, чоловік був п’яний і йшов собі додому. Як стверджують жителі, що поліцейські почали лупцювати цього свідка , щоб той називав фамілії тих осіб, які люстрували поліцейських. За чоловіка почали заступатись інші жителі, але поліцейські попередили, що будуть стріляти , нащо жителі села чуть-чуть не почали застосовувати свою зброю, яка у них є для самозахисту, на це прийшов сільський «біров» (сільський голова, – ред.) та заспокоїв селян, які готові були зробити другу люстрацію.
Зараз поліцейські вимагають видати селян поліції , якщо ті добровільно не зявляться, то тоді поліція буде чергувати в селі та зупиняти всі транспортні засоби але мешканці села настроєні рішуче. Ось така конфліктна ситуація сталась в селі Букове, про даний випадок поліція всіляко замовчує”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності