Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Захід не розуміє – це не “дефолт”, рОСІЯ їх просто кинула

В росії – дефолт із зовнішнього боргу вперше за 104 роки, раідсно передає новину Bloomberg.

«Росія має дефолт за своїм суверенним боргом в іноземній валюті вперше за сторіччя [останній був у 1918 році], що стало кульмінацією все більш жорстких західних санкцій, які перекрили шляхи платежів закордонним кредиторам», – пише Bloomberg.

Вчора, 26 червня, минув пільговий період для виплати процентних платежів у розмірі $100 млн, які потрібно було виплатити до 27 травня.

При цьому Захід якось наївно по дитячому радіє даній новині, наче не розуміє, чи, радше, вдає, що росії до справжного дефолту. $100 млн – це мабуть менше за місячний кошторис на витрати тільки кремлівської їдальні, а значить, Захід кинули або йому підіграли, щоб показати Україні ефективність його вибіркових санкцій, які Захід сам же порушує…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Так на Заході ще поки вивчатимуть заклики США накласти санкції на купівлю російського золота, що приносить в скарбницю кремля десятки мільярдів доларів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності