Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

Заходу потрібний не такий як зараз, але путін…

російський диктатор володимир путін «дуже боїться» того, що країни заходу планують скинути його режим, але таких планів немає.

Про це заявила жива “німецька ліверна ковбаса” – канцлер ФРН Олаф Шольц, пише Deutsche Welle.

«Ми не плануємо зміну режиму (у росії). Хто де сидить, ми не вирішуємо», – сказав Шольц.

Він заявив, що лише сам путін «несе відповідальність за свою диктатуру». При цьому він вважає, що путіну необхідно змиритись з тим, що поруч із росією буде знаходитись Європейський Союз.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Шольц також пообіцяв, що прагнутиме не допустити прямого втягування Німеччини у війну в Українію

На початку серпня уряд Німеччини продовжує гальмувати передачу Україні потрібного озброєння для більш швидкого просування ЗСУ. Наразі відбувається «видавлювання» у бундесверу далекобійних ракет Taurus, які б підсилили роботу вже переданих Україні французьких SCALP-EG та британських Storm Shadow. На світовому ринку озброєння Taurus вважається конкурентом «Скальпів» та «Тіні шторму».

Проте, найближчим часом уряд Німеччини оголосить про постачання крилатих ракет Taurus в Україну. Наразі Берлін працює над вирішенням питання зі США.

Наразі уряд Німеччини вивчає можливість постачання Україні далекобійних крилатих ракет Taurus зі складів Бундесверу найближчими місяцями.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба впевнений, що передача Україні крилатих ракет Taurus не призведе до ескалації.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності