Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Закон про недопущення переслідування протестувальників потребує змін – голова Апеляційного суду АРК

Закон “Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань” потребує внесення змін для забезпечення його ефективної реалізації, – інформує Інтерфакс Україна.

Таку думку висловив голова Апеляційного суду АР Крим Валерій Чорнобук.

“Верховна Рада України повинна повернутись до розгляду питання щодо внесення до цього закону відповідних техніко-юридичних змін, які б забезпечили ефективну реалізацію його положень на практиці та узгодженість із чинними законодавчими актами”, – сказав він.

За словами Чорнобука, цьому закону не вистачає трактування понять та інших уточнень. Має місце, в тому числі, і неузгодженість із, зокрема, Кримінальним і Кримінальним процесуальним кодексами.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, 19 грудня Верховна Рада ухвалила Закон “Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань”.

23 грудня Президент підписав цей закон.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності