Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

ЗАКОНИ НЕ ДЛЯ ЧОРНОВОЛ

Народний депутат України від фракції «Народний фронт» Тетяна Чорновол заявила, що у неї є право на порушення українського законодавства.

Під час свого інтерв’ю 112-каналу вона заявила, що має право голосувати за своїх колег у парламенті.

«Я, наприклад, вчора кнопкодавила (голосувала за відсутнього нардепа Олену Ледовських, ред.) за закон про електромобілі. Тому що я була надзвичайно зацікавлена, щоб він пройшов, тому що вважаю, що це в інтересах держави», – пояснила політик.

Вона зазначила, що порушуючи закон українські депутати можуть приймати закони навіть якщо їх колеги прогулюють засідання парламенту.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Я не вважаю, що кнопкодавство – це найбільша проблема Верховної Ради. Вважаю, що більше треба піднімати питання про лобістські законопроекти, про маніпуляціях при проходженні (законопроектів – ред.) через комітети, знову-таки, винесення на голосування, а це не те, що негативно впливає, розумієте? Тому я не розумію цієї істерії, тому навіть зробила це демонстративно», – заявила Чорновол.

Виходить, що те, що колись було однією з причин для критики регіоналів, нині є нормою для цього новітнього люстратора та борця з корупцією.

Підготував Тарас Боднар

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності