Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Закрпаттям та Львівщиною мандрує справжній Термінатор-Захар (фото)

В Карпатах вже розпочалися зйомки історичного повнометражного екшену “Захар Беркут” за участі відомих голлівудських акторів.

Кінострічку знімає компанія Kinorob за підтримки Держкіно. Разом з Ахтемом Сеітаблаєвим в якості співрежисера над стрічкою працює Джон Вінн, відомий по роботі з Гільєрмо дель Торо і компанією Marvel. У завдання голлівудських партнерів входить комунікація з міжнародним акторським складом і допомогу з просуванням проекту на ринку у Північній Америці. В акторському складі перебувають як українські так і голлівудські зірки. Знімальний процес планують завершити до кінця літа.

На головну роль запрошений Роберт Патрік, який зіграв головного лиходія в легендарному фантастичному фільмі “Термінатор-2” – робота Т-1000 з текучого металу.140947

Більше того, актор уже прибув в Україну та кілька днів публікує у себе в мікроблозі Instagram фотографії з Карпат, озера Синевир та Львова.

 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як вже відомо, персонаж Патріка – народний герой Захар Беркут з однойменної повісті Івана Франка, старійшина громади в карпатській Тухольщині, який разом з народом, що бореться проти монголо-татарської орди. У сюжетну лінію природно вплетена історія кохання.

“1241 рік. Монгольська орда рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя…” – розповідає історія фільму.

Крім Роберта Патріка, в українському фільмі знімаються Томмі Фланаган (“Гладіатор”, “Хоробре серце”) – він зіграє головного антагоніста – боярина-зрадника Тугара Вовка,  (“Люцифер”), Поппі Дрейтон (“Хроніки Шаннары”), Олівер Тревена та інші.

35768483_1737691969633617_7322374964244381696_n

“Це наш шанс розповісти всьому світові неймовірну героїчну історію Івана Франка, показати далеко за межами країни красу українських Карпат, дати можливість більше дізнатися про нашу історію, давні традиції, познайомитися з культурою, побутом, почути справжню українську музику”, – розповів режисер.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Прем’єра майже двогодинної картини, яку знімає українська компанія Kinorob за підтримки Держкіно, запланована на 2019 рік.

Подивитися, як просуваються справи у знімальної групи, можна на сторінках в Instagram або Facebook.140945

А нам усім залишається сподіватися, що стрічка “Захар Беркут” вийде кращою і цікавішою, а ніж нова історія про Олексу Довбуша в “хрущовському капелюсі”.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності