Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Закрили черговий тубдиспансер, хворі із відкритою формою хвороби гуляють вулицями міст

У Павлограді закривають стаціонарне відділення тубдиспансеру. Хворих, які перебували на лікуванні, вже відправили в інші лікувальні установи або додому.09430bf8277e2b615171c3822d8feb05

«ПОЛІКЛІНІЧНЕ ВІДДІЛЕННЯ ЗАЛИШАЄТЬСЯ. ХВОРІ БУДУТЬ ЛЛІКУВАТИСЯ АМБУЛАТОРНО. ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ПАВЛОГРАДУ – ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО. НЕ ВСІ ХВОРІ РОЗУМІЮТЬ НЕОБХІДНІСТЬ ГОСПІТАЛІЗАЦІЇ В ДНІПРО. ХТОСЬ ПРОСТО НЕ ЗМОЖЕ ДОЇХАТИ, КОМУСЬ ЦЕ ЗРОБИТИ ВАЖКО. ВЕЛИКА ЧАСТИНА ХВОРИХ ЗАЛИШИТЬСЯ ТУТ І БУДЕ ЗАРАЖАТИ МІСЦЕВЕ НАСЕЛЕННЯ», – РОЗПОВІДАЄ ЮЛІЯ АНТОНЮК, ЗАВІДУЮЧА ДИСПАНСЕРНО-ПОЛІКЛІНІЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ.

Вона додала, що в стаціонарному відділенні лікувалися не тільки жителі Павлограда, а й Тернівки, Першотравенська та прилеглих районів.

«ДЕ МЕНІ ЛІКУВАТИСЯ? ПРОПОНУЮТЬ ЇХАТИ В ДНІПРО. АЛЕ ЦЕ НЕ РЕАЛЬНО. У МЕНЕ НЕМАЄ ГРОШЕЙ. ПРОСТО ЗНУЩАЮТЬСЯ ІЗ ЛЮДЕЙ», – РОЗПОВІДАЄ ПАЦІЄНТ ТУБДИСПАНСЕРУ ОЛЕКСАНДР.

На всіх, хто відмовився від госпіталізації в Дніпро, співробітники тубдиспансеру будуть зобов’язані подати в суд.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Через закриття стаціонарного відділення скоротять близько 60-ти лікарів і медсестер.

«Я НЕ МОЖУ НІКУДИ ПІТИ ПРАЦЮВАТИ. АДЖЕ МЕДИЧНІ ЗАКЛАДИ ЗАКРИВАЮТЬ ПО ВСІЙ ОБЛАСТІ. БУДУ ВИЇЖДЖАТИ З УКРАЇНИ. ХОЧУ ДЛЯ СВОЄЇ ДИТИНИ ВСЬОГО САМОГО КРАЩОГО. НЕ ХОЧУ, ЩОБ ВІН, ЯК І ВСІ, ПОПАВ ПІД ЗАГРОЗУ ЗАРАЖЕННЯ НА ТУБЕРКУЛЬОЗ», – РОЗПОВІЛА МЕДСЕСТРА ЮЛІЯ АНТОНЮК.

На подібну ситуацію скаржаться хворі у Колимиї, що на Прикарпатті, та інших міст, адже закриття стаціонарів тубдиспансерів відбуваються по всій Україні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності