Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Залізничники будуть підфарбовувати ДТ для боротьби з паливними злодіями

За наказом в. о. генерального директора “Укрзалізниці” Максима Бланка на Одеській залізниці почався експеримент, спрямований на протидію розкраданням дизельного палива, – тепер паливо, яке використовується для локомотивів та автотранспорту, будуть фарбувати.

Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Як зазначається, таким чином, правоохоронці зможуть легко виявляти дизпаливо, вкрадене на залізниці і перешкодити порушенню.

“При фарбуванні дизпаливо не втрачатиме своїх якостей, так як, закуповуючи барвники, залізничники обов’язково будуть враховувати сертифікат якості на продукцію, висновок про відсутність шкідливого впливу на вузли і тяговий рухомий склад та автотранспортні засоби, можливість збільшення викидів у навколишнє середовище”, – йдеться в повідомленні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

У компанії повідомили, що пілотний проект з фарбування дизпалива вже триває з початку року в декількох локомотивних депо Південної залізниці.

“Причому результатом експерименту стало викриття працівниками МВС у травні 2015 злочинного угруповання, викрадала паливно-мастильні матеріали у великій кількості”, – повідомляє прес-служба.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності