Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Замах на проросійського прем’єра Словаччини є вигідним Україні, – кремлівські пропаган#они

Словацькі ЗМІ оприлюднили кадри моменту стрілянини у прем’єра Словаччини Роберта Фіцо, а вірніше того, що було уже після пострілів.

Водночас рф уже заявила, що буцімто замах на словацького прем’єра був потрібний Україні через його українофобство і проросійську політичну позицію…

На записі видно, що у прем’єра стріляли, коли він підійшов поспілкуватися з групою своїх прихильників, серед яких був нападник.

Усього чути п’ять пострілів, Фіцо падає, а розгублена охорона метушиться.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Словацькі ЗМІ пишуть, що нападником виявився 71-річний письменник Юрай Цинтула, засновник літературного клубу DÚHA, член Асоціації словацьких письменників. Також він є активістом ліберальної партії «Прогресивна Словаччина».
Нагадаємо, 15 травня у словацькому місті Гандлов стався замах на премʼєр-міністра країни Роберта Фіцо. Чоловік із натовпу випустив у політика 4-5 куль, він отримав поранення у груди та живіт. Стрільцем виявився 71-річним уродженцем словацького міста Левіце, який прийшов на зустріч із прем’єром під виглядом одного з його прихильників. Поліція затримала стрільця і з’ясовує мотиви нападу.

Пораненого унаслідок замаху словацького прем’єра Роберта Фіцо повезли гелікоптером у шпиталь. Він у важкому стані, все вирішать найближчі декілька годин.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності