Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЗАМІНУВАЛИ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МЕДУНІВЕР. ЯКИЙ ЩЕ НА ЧЕРЗІ?

Довкола Тернопільського медуніверситету вже довший час не вщухають пристрасті. І пов’язані вони з обранням ректора даного ВНЗ.

Усе як завжди при демократії: агітації профкомів і студентських активістів, слухання, вибори «довірених», «повірених» і, нарешті, вибори самого ректора.

Але, як виявляється, самі вибори – це надзвичайно складна справа, коли дехто вдається до надзвичайних методів боротьби, щоб тільки їх зірвати.

Так минулої п’ятниці приміщення, де мали обирати ректора, невідомі «мінували» два рази.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Першого разу повідомлення про наявність у даній будівлі вибухового пристрою до правоохоронців надійшло о 9 год. 20 хв.. Далі все було за відомим уже чи не всім українцям сценарієм: усіх евакуювали з будівлі, бомби, звісно, не знайшли…

І тільки-но усі знову повернулися до приміщення завершити почате, як о 13 годині на лінію 102 знову зателефонував невідомий й надав інформацію про те, що о 14.00 в адмінкорпусі Тернопільського медуніверситету, що на майдані Волі, 1, станеться вибух.

Найімовірніше, вдруге телефонував той самий чоловік, що й першого разу, але вже з іншого номера. «Мінер» розмовляв українською. Його особу міліціонери наразі встановлюють.

Попри те, що перше повідомлення про замінування даної будівлі не підтвердилося, присутніх там людей знову евакуювали.
Цікавим є той факт, що соцмережами останнім часом шириться чимало різноманітних повідомлень про корупцію в даному ВНЗ, в тому числі пов’язану й з виборами ректора.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що ще з часів СРСР медичні ВНЗ Галичини (Тернополя, Івано-Франківська та Львова) вважалися одними з найкорумпованіших в УРСР та у Союзі в цілому. Якщо припустити, що така слава за ними збереглася й нині, то чого тоді в майбутньому чекати двом іншим ВНЗ?

Іван Луйко

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності