Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Замість гідної зарплати, лікаря можуть побити на робочому місці

Вчора, 15 серпня, на Дніпропетровщині в місті Кам’янське близько 11:00 в 7-ї міській лікарні стався інцидент: завідувача гнійно-септичного відділення, який знаходився на робочому місці, побили т.зв. “громадські активісти”.

– На лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в гнійно-септичному відділенні конфліктна ситуація. У відділення зайшла група невідомих людей і один з них почав наносити лікарю тілесні ушкодження. Також повідомили, що у одного з них помітили предмети, схожі на ніж і пістолет. У даній справі поліцією відкрито кримінальне провадження за 296 статтею, 4 частина – хуліганство. Сьогодні, за підозрою в скоєні даного злочину в порядку статті 208 КПК України затримано місцевого жителя 1986 року народження, – повідомила ЗМІ старший інспектор моніторингу відділу поліції міста Кам’янське Олена Тимченко.gfyduh

На даний момент поліцією проводяться слідчі дії та встановлюються причини скоєного правопорушення.

Потерпілий з учорашнього дня знаходиться в реанімаційному відділенні.

За непідтвердженою інформацією нападником був активіст організації «Рух «Громадська варта», яку очолює Євген Найда.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Про конфлікт відомо лише те, що у одного з активістів у цьому відділенні проходила лікування літня бабуся з діагнозом “гангрена ноги”. Незабаром після виписки жінка померла.

Активісти також зняли побої і написали відповідну заяву до поліції.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності