Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

ЗАОЧНИЙ АРЕШТ екс-міністра охорони здоров’я Степанова

Вищий антикорупційний суд заочно взяв під варту колишнього міністра охорони здоров’я України Максима Степанова.

Зокрема, пресслужба Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомляє про відповідний запобіжний захід колишньому директору ДП «Поліграфкомбінат».

Раніш (а саме у 2011-2016 роках) це підприємство очолював Степанов, і саме цього періоду стосується підозра НАБУ і САП щодо заволодіння понад 450 млн грн.

Нагадаємо, у липні цього року Національне антикорупційне бюро України заявило про викриття масштабної корупційної схеми на державному підприємстві «Поліграфічний комбінат Україна».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначимо, Степанов потрапляв у скандали й за часів, коли очолював Міністерство охорони здоров’я (2020-2021 роки). Проте тоді НАБУ врешті-решт закрило кримінальне провадження за фактом можливої закупівлі вакцин від COVID-19 за завищеними цінами.
Нагадаємо, що ще одна екс-міністерка цього ж мніністерства – місіс Уляна Супрун із сумнівним медичним дипломом, якого досі ніхто не бачив, повинна б була предстати перед Фемідою за свою т.зв. медреформу, що вбила українську медицину, а її протеже і екс-заступник Степанова нині очолює дане міністерство…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності