Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Новини з дурдому

Заочний арешт ексглави правління АТ «ПриватБанк» Дубілета скасовано, – ВАС

Суд скасував заочний арешт колишнього голови правління АТ «ПриватБанк» Олександра Дубілета. Таке рішення 21 липня прийняла апеляційна палата Вищого антикорупційного суду.

«Апеляційна палата, розглянувши апеляційну скаргу захисників підозрюваного (Олександра Дубілета – ред.) на рішення слідчого судді ВАКС про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, постановила: скаргу задовольнити частково», – йдеться в рішенні.

Таким чином суд скасував постанову ВАКС від 2 липня, згідно з яким Дубілета заочно заарештували. Замість цього суд постановив прийняти нове рішення. В його рамках передбачено новий розгляд слідчим суддею в суді першої інстанції. Скаргу на рішення ВАКС від 2 липня подавали адвокати Дубілета.

Наприкінці березня 2021 року Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) оголосило у розшук колишнього голову правління «ПриватБанку» Олександра Дубілета. Вищий антикорупційний суд заочно його заарештував.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Три колишні керівники «Приватбанку» – голова правління, його заступник-керівник казначейства і начальник департаменту міжбанківських операцій казначейства банку отримали підозри у розтраті 8,2 млрд грн. Вони погасили заборгованість боржників «Привату» коштами самого ж банку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Зокрема, Олександра Дубілета та ще двох колишніх високопосадовців «Приватбанку» підозрюють у розтраті  і зловживаннях. Вищий антикорупційний суд у березні не дав дозвіл на арешт майна Дубілета.

ФОТО ілюстративне, з відкритих джерел

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності