Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ЗАПОРІЗЬКА АЕС буде наступна? – “кацапи” довели правильність своєї назви

ТЕРАКТ на Каховській ГЕС “кацапами” черговий раз довів історичну правельність цієї назви московитів, що тюрськими і арабською мовами означає “м’ясники”, а також доводить те, що вони вже готові незабаром підірвати й Запорізьку АЕС, раз із Чорнобильською в них нічого не вийшло. Нехай при цьому постраждає половина ЄврАзії, ті, кому цього треба, “героїчно” перечекають в однуму із бункерів за Уралом… А НАТО, ЄС і США й далі можуть махати пальчиком із лайном в бік московії, бо забули його повтирати після того, як ним втирали свої обісрані зі страху штани…

“Підрив Каховської ГЕС посилює загрозу ядерної катастрофи”, – заявили в ГУР.

В українській розвідці зазначили, що цей злочин росіян посилює загрозу ядерної катастрофи, оскільки наповнюваність прудів-охолоджувачів Запорізької атомної електростанції залежить від рівня води в Дніпрі.

Отож, в Херсоні затоплює мікрорайон Корабел через підрив кацапами Каховської ГЕС. Там вимкнули електропостачання. Про це повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Мікрорайон Корабел в Херсоні знеструмлено та через декілька годин також буде відключено газопостачання з метою безпеки», – написав він.

Затоплені приватні будинки, гаражі. Вода продовжує прибувати.

У Херсонській області оголошено евакуацію населення, у зв’язку з підйомом рівня води в Дніпрі, внаслідок підриву російськими окупантами Каховської гідроелектростанції.

російські терористи руйнуванням дамби Каховської ГЕС лише підтверджують для всього світу, що їх треба вигнати з кожного куточка української землі. Їм не вдасться зупинити Україну.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Жодного метра не можна їм залишати, бо кожен метр вони використовують для терору», – зазначив президент України Володимир Зеленський в Telegram.

За його словами, лише перемога України поверне безпеку.

«І ця перемога буде. Ані водою, ані ракетами, ані чим завгодно ще терористам не вдасться зупинити Україну», – додав президент.

Зеленський повідомив, що скликав РНБО з цього приводу.«Усі служби працюють. Будь ласка, поширюйте лише офіційну та перевірену інформацію», – написав він.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, раніше було оприлюднено кадри наслідків підриву ворогом  Каховської гідроелектростанції.

У Херсонській області оголошено евакуацію населення, у зв’язку з підйомом рівня води в Дніпрі, внаслідок підриву російськими окупантами Каховської гідроелектростанції.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності