Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Запуск ПП2 відбудеться за півроку, – прощальний подарунок Меркель Україні

Російський трубопровід «Північний потік – 2» може бути запущений тільки через півроку. Через це пропозиція України Євросоюзу про додатковий транзит газу є хорошою і може бути реалізована.

Про це повідомила посол Німеччини в Україні Анкі Фельдгузен.

«Пропозиція цікава. Тому що «Північний потік 2» ще точно півроку не працюватиме. Якщо Росія може видобувати більше газу і хоче більше постачати його, якщо у них є комерційний інтерес і вони це фізично можуть зробити-це хороша пропозиція, і я можу уявити собі, що вона буде реалізована», – каже посол Німеччини в Україні Анкі Фельдгузен.
ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ:

Вона також уточнила, що в Німеччині відклали сертифікацію «Північного потоку 2» як незалежного оператора з транспортування газу. Це пояснюється тим, що спочатку потрібно зробити анбандлінг-без цього не слід працювати далі.

«Ця інституція-Bundesnetzagentur-діє виключно за законами Німеччини та європейськими законами. Вони бачили, що потрібно зробити анбандлінг спочатку. Я думаю, що вони зрозуміли, що без цього не слід працювати далі», – уточнює посол.

Раніше ми писали, що уряд Німеччини звернувся з неофіційним листом до членів американського Конгресу із закликом відмовитися від санкцій проти російського газопроводу «Північний потік-2».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності