Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Зарізав молоду жінку

Учора вночі в Городенці від ножового поранення загинула місцева 26-річна жителька. Правоохоронці того ж дня з’ясували обставини її загибелі та затримали підозрюваного у вбивстві.

Третього березня близько 23 години до чергової частини Городенківського РВ УМВС надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що в під’їзді одного з будинків у районному центрі було виявлено 26-річну жінку з тілесними ушкодженнями у вигляді колото-різаної рани грудної клітки зліва. Дорогою до лікарні потерпіла померла. До місця події прибула слідчо-оперативна група Городенківського райвідділу міліції, експерти-криміналісти з обласного УМВС.

У ході розслідування було встановлено, що потерпіла в своїй квартирі разом із знайомими розпивали спиртні напої. За словами очевидця, в господині виникла сварка з раніше судимим 39-річним чоловіком, який проживає в сусідньому під’їзді. Обоє разом із ще одним учасником застілля вийшли з помешкання в двір будинку, де сталася трагедія. Під час продовження конфлікту підозрюваний вихопив ніж і завдав жінці удар в ділянку грудної клітки. Потерпіла забігла в під’їзд, де впала на сходи. Побачивши це, зловмисник утік.

У рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за вчинення навмисного вбивства, вирішується питання про оголошення підозри 39-річному жителеві Городенки та обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

СЗГ УМВС України
в Івано-Франківській област

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності