Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЗАСЕКРЕЧЕНА ПЕРЕВІРКА МВС ЛЬВІВЩИНИ

МВС не розголошує дані про результати планової перевірки Головного управління міліції Львівщини, аргументуючи, що така інформація є службовою і з обмеженим доступом.

Про це йдеться у відповіді головного штабу МВС на інформаційний запит IA ZIK, повідомляє інформагенція.

Як повідомили в МВС, міністерська комісія у складі працівників апарату МВС та фахівців вищих навчальних закладів системи МВС провела планову перевірку діяльності ГУ МВСУ у Львівській області та Львівського державного університету внутрішніх справ. Інспектування тривало з 17 травня до 5 червня 2015 року.

«Під час інспектування ГУМВС членами комісії вивчено основні напрями його службової діяльності, у тому числі стан розслідування у кримінальних провадженнях, опе­ративно-розшукової роботи, що відповідно до статті 9 Закону України «Про доступ до публічної інформації» є службовою інформацію, доступ до якої обмежено, відповідно до частини другої статті 6 вказаного Закону», – йдеться у відповіді на запит.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія у коментарі IA ZIK відмовився прокоментувати факт перевірки у головному управлінні міліції Львівщини.

«Вам що, нема про що більше говорить?!», – сказав Дмитро Загарія у відповідь на запитання журналіста IA ZIK.
Як раніше повідомляв у Фейсбук екс-заступник голови ЛОДА Олег Рудницький, до Львова приїхала «бригада» у складі понад 20 осіб, перевіряти будуть по всіх напрямках роботи.

«Офіційно, це ніби планово. Як правило, за результатами таких перевірок приймаються оргштатні зміни. Щось не подобається керівництву МВС у роботі міліції Львівщини та профільного вишу. Звісно, ідеальної роботи правоохоронців не існує, нас чекають реформи, зміни. Можливо, приїхали знімати Дмитра Дмитровича Загарію, він люстрований, був в АТО, попав під обстріл, громада задоволена його роботою. Шукають офіційний привід звільнити з посади, щоб не викликати обурення громадськості?», – прокоментував О. Рудницький.

За матеріалами IA ZIK

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності