Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЗАСЛУГИ – СВОБОДІ, А БРАК – МЕРУ?

На вулиці Хіміків після вкладання асфальту в мокру погоду нове дорожнє покриття потріскало.

Всі ремонти вулиць в Івано–Франківську фінансуються коштом громади. Роботи на вулиці Хіміків проводить ТзОВ «Івано-ФранківськАвтоДор», начебто наближене до свободівської більшості у міській раді.

Раніше в соцмережах повідомляли про укладання асфальту в дощ на вулиці Хіміків. «Хочеться поділить «вправністю» робити ремонт доріг. Вулиця Хіміків. Дорогу ремонтують, засипали заїзд до будинку, і на тому ДЯКУЄМО. Ями перед будинком залишили. І тут впав дощ, все в калабанях, тай ще приходиться працювати при дощі. А коли асфальт сиплеться у яму з водою», то так парує! Жах! І скільки ця дорога наших грошей коштує, чи може хто з чиновників виділив свої? Питання! І, чи на довго цей «ремонт» – писала у Фейсбук Sveta Kozachok.

Нагадаємо, що згідно рекламних щитів-бігбордів, розміщених по усьому місту, місцева ВО «Свобода» переконує, що ремонт чи не кожної вулиці в Івано-Франківську – винятково її заслуга, чи то натякаючи на свою більшість у міській раді, яка тут самостійно може ухвалити, чи то зарубати будь-яке рішення, чи на асфальтний завод на околиці міста, що приписують її представникам у власність, як і завод на якому виробляється бруківка, якою рясно нині встеляють тротуари міста?..

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тож мешканцям міста пояснили, чия індивідуальна заслуга щодо ремонту доріг, але забули вказати, хто відповідальний за брак? А провина тут буде, мабуть, уже колективна – цілої міської ради з усіма її фракціями та мером?..
Підготував Дмитро Несміш

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності