Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Застрелила двох дочок, а потім себе, – чергове суїцидальне вбивство. Львівщина

Трагедія сталася на території комплексу відпочинку, яким володіла жінка. Загиблим дівчатам 5 і 9 років. Раніше про будь-які проблеми всередині сім’ї відомо не було.

Тіла 36-річної мешканки одного з сіл Старосамбірського району та її доньок віком 5 та 9 років з вогнепальними пораненнями були виявлені на території відпочинкового комплексу.

Про це повідомили в ГУ НП у Львівській області.

У вівторок, 29 вересня, близько 22:30 жінка, котра мешкала у садибі, здійснила два постріли з мисливської рушниці у своїх доньок, які від отриманих поранень померли на місці події.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Після цього жінка вчинила самогубство, вистреливши у себе з тієї ж рушниці.

Зброю поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою “самогубство” та п.1 , п.2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нагадаємо, що нещодавно у Рівному викладачка місцевого ВУЗу застрелила свого чоловіка, спробувала застрелити доньку, важко поранивши її при цьому, а потім намагалася застрілитися сама…

Загалом за останній рік в Україні у порівнянні із минулими роками зростає кількість таких, коли матір спершу вбиває своїх дітей, а потім сама зводить рахунки із життям, при цьому останні два випадки трапилися у благополучних, на перший погляд, і забезпечених сім’ях...

ФОТО ілюстративні

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності