Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Застрелили чоловіка серед білого дня у центрі Чернівців (відео+18)

Минулими вихідними, у суботу 18 липня, в центрі Чернівців, на вулиці Небесної Сотні, біля Будинку, сталося вбивство.

У Чернівцях серед білого дня вбили людину. Як повідомляють очевидці, на сходах біля Будинку побуту лежало тіло чоловіка зі слідами крові на голові.

Люди кажуть, що чули “хлопок”, а потім чоловік впав.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області, на спецлінію «102» надійшло повідомлення, про те, що по вул. Небесної Сотні біля «Оззі» відбулася бійка між двома особами, в ході якої один вистрелив, можливо із бойового пістолета, в голову іншому.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

В подальшому злочинця затримано. “Зброя вилучена, марка встановлюється. Злочинцем виявився чоловік 1966 року народження, уродженець Азербайджану, який проживав на Буковині», — розповіли правоохоронці.

 

Очевидці розповідають, що все сталося раптово. Бійка потрапила на камери відеоспостереження: видно, як один чоловік підбігає до другого і починає бити його. Другий намагається відбиватися, а потім дістає пістолет і стріляє в упор. Судячи з відео, куди потрапив безпосередньо момент вбивства, смерть була миттєвою. Після цього вбивця спокійно, з пістолетом в руці, залишає місце події.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

 

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності