Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Застрелив “кривдника” та здійснив суїцид? – інцидент у Львові

У Львові чоловік кілька разів вистрелив у перехожого, а повернувшись додому наклав на себе руки. 

Чоловік, якого обстріляли серед вулиці, нині перебуває у реанімації. Про це повідомили у поліції Львівщини.

Як йдеться у повідомленні, 7 березня близько 21.40  на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Городоцькій у Львові невідомий кілька разів вистрелив у чоловіка, який саме вийшов з кафе, після чого втік з місця події.

Правоохоронці встановили особу пораненого – 34-річного жителя міста Одеса. Медики виявили у нього чотири вогнепальних рани – зараз чоловік перебуває у реанімації“, – йдеться у повідомленні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили особу зловмисника, який стріляв в одесита – ним виявився 53-річний львів’янин.

Його тіло з вогнепальним пораненням в області голови правоохоронці виявили за місцем проживання – повернувшись додому, чоловік вчинив самогубство.

Зброю, з якої були здійснені постріли, поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження.

Проводиться розслідування. Експерти кажуть, що вбивство схоже на помсту…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Зазначимо, що днями у Ніжині на Чернігівщині 46 річний раніше судимий чоловік увірвався до чужої квартири, де на очах у матері завдав кілька смертельних ударів ножем у серце її 23-річному сину, після чого втік, а згодом був затриманий. В поліції припускають, що вбивство схоже помсту…

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності