Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Застрелився на службі охоронець Путіна, а сина російського мільярдера задавив БТР, – що там коїться?

Cпівробітник Федеральної служби охорони (президента Путіна) скоїв самогубство під час несення служби на території Кремля в Москві.

Про це повідомляє російська ТАСС.

За словами джерел, співробітник наклав на себе руки під час служби. Його колеги розповіли, що причиною події «могло стати байдуже ставлення керівництва ФСО до умов його роботи, а також численні переробки»

Джерело ТАСС при цьому спростувало інформацію про те, що співробітник був задіяний у особистій охороні Путіна.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Також у Санкт-Петербурзі від наїзду бронетранспортера загинув Андрій Кожевін, який є пасинком російського мільярдера Аркадія Скорова.

Інцидент стався під час вечірки до дня народження Михайла Скорова – зведеного брата загиблого.

Російська ФСБ заявила, що запобігла терактам «Ісламської держави» у Московській області, викривши осередок ісламістів. Спецслужба РФ стверджує, що знайшла під час обшуків саморобну бомбу.

А ведуча новин російського телеканалу «РБК» отримала заборону в’їзду на 3 роки через незаконне відвідування окупованого Росією Криму. Оператор пропагандистського російського телеканалу «Russia today» раніше також не зміг потрапити в Україну і на додачу отримав заборону в’їзду на 3 роки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності