Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Заступника глави МОЗу підозрюють у фейковому вакцинуванні

Заступник міністра МОЗ Олександр Комарида підозрюється у фейковому вакцинуванні.

Так  newsone.ua повідомляє, що за даними Nash.live від 20 грудня 2021 року, журналіст Роман Шинкаренко заявив, що: “… є свідки, які у дні вакцинації пана Олександра Комаріди у травні та березні 2021 року в Ужгороді бачили його магічним чином, який працює у Києві…”.

В матеріалі Романа Шинкаренка йдеться від того, що перший заступник міністра МОЗ Олександр Комарида вакцинувався не за місцем роботи та свого постійного проживання (у м. Київ), а в Ужгороді.

Свою власну точку зору з питань фейкових сетрифікатів перший заступник міністра висловив нещодавно в колективному інтерв’ю в УКМЦ (Український кризовий медіацентр) 7 жовтня 2021 року: “Якщо лікар зробив це один чи два рази, і воно не набуває системного характеру, такі дії не несуть великої загрози. Проте, коли з’являється системність, такі факти неважко виявити. Тоді можуть взагалі бути скасовані всі маніпуляції, введені цим лікарем.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Таким чином, серія публічних скандалів із заступниками міністрів в уряді триває: особливо резонансною з яких була нещодавня справа ще одного заступника міністра – Олександра Гогілашвілі, який в результаті написав заяву на звільнення.

Нагадаємо, що наприкінці листопада глава МОЗу Віктор Ляшко (шеф Комарида) в ефірі “Сніданку з 1+1” повідомив, що, коли людина з підробленим COVID-сертифікатом звертається до сімейного лікаря з бажанням вакцинуватися, лікар має повідомити про це в поліцію, а далі в судовому порядку буде “зроблено амністію”.

“Ми зареєстрували законопроект про посилення кримінальної відповідальності за підробку документів як тим хто його підробив, так і тим, хто ним користується, але там додатково комітетськими правками внесли пункт про “ковідну амністію”, яка не передбачає після цього звернення до суду”, – зазначив Ляшко.

Своєю чергою міністр зазначив, що анонсована “ковідна амністія” теж, зокрема, не має містити жодної анонімності.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Те, що виникло на Закарпатті… ми перевіримо повністю всю інформацію. Не може бути ніякої анонімності, ми хочемо бачити все, що відбувається і вносити в електронну систему охорони здоров’я”, – додав Ляшко.

Нагадаємо, що тоді ж у місцевих ЗМІ з’явилася інформація, що на Закарпатті запроваджують програму анонімної вакцинації проти коронавірусу.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності