Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

ВІЙНА

ЗАТЕ КОРАБЕЛЬ ПОТОПИЛИ, – Сирський виводить війська із Авдіївки

Вночі головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що Збройні Сили України залишили свої позиції у Авдіївці Донецької області.

Про це було повідомлено на Facebookголовнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського.

«Виходячи з оперативної обстановки, яка склалася довкола Авдіївки, з метою уникнення оточення та збереження життя і здоров’я військовослужбовців, прийняв рішення про виведення наших підрозділів з міста й переходу до оборони на більш вигідних рубежах. Наші воїни гідно виконали свій військовий обов’язок, зробили все можливе для знищення найкращих російських військових частин, нанесли ворогу значні втрати в живій силі та техніці. Вживаємо заходів для стабілізації обстановки та утримання займаних позицій. Життя військовослужбовців — найвища цінність. Авдіївку ми все одно повернемо. СЛАВА УКРАЇНІ!», — написав головнокомандувач ЗСУ.

Нагадаємо, що посилення українських сил на Авдіївському напрямку призвело до зростання кількості ліквідованих російських терористів за добу. 16 лютого таких виявилося 1050 осіб.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Проти захисників Третьої окремої штурмової бригади на ділянці фронту в Авдіївці воює щонайменше 15 тисяч окупантів, попри втрати росіян ситуація залишається надзвичайно тяжкою.

ФОТО-СКРІН: а ось так сьогодні виглядають більшість заголовків ЗМІ…

Розвідка британського Міноборони вважає: за час кампанії із захоплення Авдіївки рф втратила щонайменше «400 танків, бойових машин піхоти та іншої техніки, а також, ймовірно, тисячі осіб особового складу».

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності